usunięcie faktury
usunięcie faktury
witam
jestem nowym użytkownikiem programu i eksperymentując z seryjnym wystawianiem faktur wystawiłem dwie identyczne, jedną musze usunąć. W instrukcji jest napisane ża nalezy zmienic okres zamkniecia dokumentów na wczesniejszy, tak tez zrobiłem niestety pojawia sie komunikat
BŁĄD
tb/WZ Cannot perform this operation on a closed dataset
próbowałem zmieniać okresy zamknięcia na różne warianty niestety bezskutecznie
z góry dziękuje za szybka odpowiedź
mikesz
jestem nowym użytkownikiem programu i eksperymentując z seryjnym wystawianiem faktur wystawiłem dwie identyczne, jedną musze usunąć. W instrukcji jest napisane ża nalezy zmienic okres zamkniecia dokumentów na wczesniejszy, tak tez zrobiłem niestety pojawia sie komunikat
BŁĄD
tb/WZ Cannot perform this operation on a closed dataset
próbowałem zmieniać okresy zamknięcia na różne warianty niestety bezskutecznie
z góry dziękuje za szybka odpowiedź
mikesz
To czy błąd zniknie zależy od tego o jaki dokładnie błąd chodzi.
Weryfikację bazy danych oraz spójności danych należy wykonywać tylko w uzasadnionych przypadkach, zawsze przy wyłączonym programie antywirusowym, a najlepiej po kontakcie z serwisem Reset2.
Weryfikację bazy danych oraz spójności danych należy wykonywać tylko w uzasadnionych przypadkach, zawsze przy wyłączonym programie antywirusowym, a najlepiej po kontakcie z serwisem Reset2.
---------------------------------------------------------------------------------
Zapraszamy do Społeczności Symfonii.
Zachęcamy do dzielenia się wiedzą i zadawania pytań w obszarze migracji z programów linii R2firma.
Krótkie wyjaśnienie czym jest Społeczność i jak z niej korzystać.
Zapraszamy do Społeczności Symfonii.
Zachęcamy do dzielenia się wiedzą i zadawania pytań w obszarze migracji z programów linii R2firma.
Krótkie wyjaśnienie czym jest Społeczność i jak z niej korzystać.