Informacja roczna RMUA

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.
Beania

Informacja roczna RMUA

Post autor: Beania » pt, 11 stycznia 2019 14:43

Mam dwie Pracownice, które w trakcie roku rozwiązały umowę a potem znów zostały zatrudnione (pracowały do połowy lipca, zatrudnione zostały ponownie od sierpnia).
W Informacji rocznej dla osoby ubezpieczonej pokazane są składki za każdy miesiąc w roku, natomiast nie ma przerw w opłacaniu składek (zwolnień lekarskich) z poprzedniej umowy - mimo zaptaszenia "Uwzględnij także zatrudnienia przeniesione do historii".
Jak sobie z tym poradzić?
Beania

Post autor: Beania » pn, 14 stycznia 2019 9:16

Próbowałam też "Przywróć do aktualnego zatrudnienia" (jako zatrudnienie z historii) i wtedy również w informacji rocznej nie sięga do karty zasiłkowej po zwolnienia lekarskie z zatrudnienia historycznego.
Proszę o pomoc.
Beania

Post autor: Beania » wt, 15 stycznia 2019 7:35

Czy ktoś może mi pomóc, czy powinnam dzwonić do Wrocka?
Awatar użytkownika
TomekK

Kontakt:

Post autor: TomekK » wt, 15 stycznia 2019 15:30

Witam
Proszę założyć sprawę korzystając z funkcji programu R2Płatnik dostępnej w POMOC -> SERWIS ON-LINE.
Do rozwiązania tego problemu pomoc techniczna będzie potrzebowała do analizy bazę danych.
Beania

Post autor: Beania » śr, 16 stycznia 2019 7:23

Bardzo dziękuję, tak zrobię. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ