dodatkowy zasiłek opiekuńczy
dodatkowy zasiłek opiekuńczy
Witam,
czy w związku z podpisaniem specustawy w której rodzicom dzieci do lat 8 przysługuje dodatkowy zasiłek opiekuńczy w wymiarze 14 dni z powodu zamknięcia placówki szkolnej (niewliczany do puli 60 dni) zostanie wprowadzony jakiś nowy limit w r2platniku?
https://www.gov.pl/web/rodzina/koronawi ... a-rodzicow
czy w związku z podpisaniem specustawy w której rodzicom dzieci do lat 8 przysługuje dodatkowy zasiłek opiekuńczy w wymiarze 14 dni z powodu zamknięcia placówki szkolnej (niewliczany do puli 60 dni) zostanie wprowadzony jakiś nowy limit w r2platniku?
https://www.gov.pl/web/rodzina/koronawi ... a-rodzicow
- KrystianSz
- Kontakt:
Re: dodatkowy zasiłek opiekuńczy
Jest to dostępne w trybie diagnostycznym, jeśli nie chce Pani poczekać na oficjalną aktualizację, to należy wejść w USTAWIENIA > ŚRODOWISKO > ZAAWANSOWANE> [X]TRYB DIAGNOSTYCZNY > OK > wykonać aktualizację.
Zalecamy jednak poczekać na oficjalną wersję.
A kiedy pojawi się aktualizacja? Spływa mnóstwo oświadczeń o zasiłek dodatkowy i póki co nie możemy ich rejestrować w systemie.
Dzień dobry,
wersja zostanie opublikowana na dniach, ale nie jestem w stanie przewidzieć dokładnej daty. Jak kolega wspomniał, mogą Państwo pobrać aktualizacje z włączonym trybem diagnostycznym, w którym funkcjonalność już jest.
Proszę sprawdzić w Ustawienia\Środowisko\Internet czy mają Państwo zaznaczone "Sprawdzaj automatycznie czy jest dostępna nowa wersja". W trakcie uruchamiania program sprawdzi na naszym serwerze i wyświetli komunikat jeśli wersja będzie nowsza niż zainstalowana.
Pozdrawiam
wersja zostanie opublikowana na dniach, ale nie jestem w stanie przewidzieć dokładnej daty. Jak kolega wspomniał, mogą Państwo pobrać aktualizacje z włączonym trybem diagnostycznym, w którym funkcjonalność już jest.
Proszę sprawdzić w Ustawienia\Środowisko\Internet czy mają Państwo zaznaczone "Sprawdzaj automatycznie czy jest dostępna nowa wersja". W trakcie uruchamiania program sprawdzi na naszym serwerze i wyświetli komunikat jeśli wersja będzie nowsza niż zainstalowana.
Pozdrawiam
Witam,
kiedy będzie wprowadzony dodatkowy zasiłek opiekuńczy???? chyba, że już jest, ale ja nie mogę go znaleźć.
kiedy będzie wprowadzony dodatkowy zasiłek opiekuńczy???? chyba, że już jest, ale ja nie mogę go znaleźć.
Ja też nie widzę, żeby był wprowadzony. a tu trzeba wynagrodzenia naliczać :/
- PatrykL
- Kontakt:
Zgodnie z powyższym, jeśli zależy Państwu na czasie można wykonać aktualizację w trybie diagnostycznym, gdzie opcja jest już dostępna.KrystianSz pisze: ↑śr, 11 marca 2020 16:04Jest to dostępne w trybie diagnostycznym, jeśli nie chce Pani poczekać na oficjalną aktualizację, to należy wejść w USTAWIENIA > ŚRODOWISKO > ZAAWANSOWANE> [X]TRYB DIAGNOSTYCZNY > OK > wykonać aktualizację.
-
Tylko kiedy na nowa wersja będzie. czas nagli wnioski spływają.
Dzień dobry,
Oficjalna wersja jest już dostępna.
Oficjalna wersja jest już dostępna.
Witam, jest to: opieka nad dzieckiem dod. ?
- Staszek
- Kontakt:
Tak to właśnie ten .Witam, jest to: opieka nad dzieckiem dod. ?
- Staszek
- Kontakt:
Opieka nad dzieckiem dod. objęta jest limitem 14 dni. Przy próbie wpisania dłuższego niż 14 dni okresu - program zgłasza komunikat o limicie 14 dni i skraca okres na 14 dni. Jednakże program pozwala wpisać kolejny okres od następnego dnia mimo komunikatu. Gdy zostanie opublikowane odpowiednie rozporządzenie zwiększające limt - to oczywiście uwzględnimy to w programie w kolejnej wersji.
U mnie oficjalna wersja nadal jest z dnia 28.02.2020. Mam pobrać w trybie diagnostycznym?
Proszę spróbować jeszcze raz
Witam,
kiedy będzie dopisane kolejne 14 dni zasiłku?
kiedy będzie dopisane kolejne 14 dni zasiłku?