Swiadczenia urlopowe

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.
chemi_plon
Kontakt:

Swiadczenia urlopowe

Post autor: chemi_plon » pn, 19 listopada 2007 10:57

Mam pytanko jak umieścić w programie wypłacone świadczenia urlopowe pracownika, nie ewidencjonowane w programie.

Pracownika pobiera takie świadczenia jeżeli idzie na 10 dni lub więcej urlopu (za jednym razem), i tu pojawia sie problem jak to uwzględnić w programie, czy stworzyć nowe listy płacy czy inaczej je wpisać? nie mam zielonego pojęcia :oops:
Jest to kwota 300 zł brutto i jeżeli w pracach to jakie i wogóle czy to bedzie w płacach czy........ :cry:

Prosze help me :cry:
Awatar użytkownika
TomekK

Kontakt:

Post autor: TomekK » pn, 19 listopada 2007 15:31

Mam pytanko jak umieścić w programie wypłacone świadczenia urlopowe pracownika, nie ewidencjonowane w programie.
tego trochę nie rozumiem. Ale żeby wypłacić świadczenie urlopowe, musisz utworzyć listę płac z definicją świadczenie urlopowe, jeżeli nie posiadasz takiej to wejdź do DEFINICJE-DEFINICJE LIST PłAC . Następnie daj nowy i wybierz z menu potrzebną definicje i po kłopocie.A powiedz jeszcze dlaczego 300 złoty skoro kwota świadczenia jest wyższa.
---------------------------------------------------------------------------------
Zapraszamy do Społeczności Symfonii.
Zachęcamy do dzielenia się wiedzą i zadawania pytań w obszarze kadrowo-płacowym.
Krótkie wyjaśnienie czym jest Społeczność i jak z niej korzystać.
ODPOWIEDZ