Składki zdrowotne
Składki zdrowotne
Witam, mam problem, zostałem sam a muszę pracownicy wystawić kwit, który wyszczególni wszystkie odprowadzone składki zdrowotne w 2011 roku
Nie bardzo wiem gdzie wejść, jestem mało gramotny w sprawach kadrowych
W raportach, gdzie jest "informacja roczna dla osoby ubezpieczonej", drukuje tylko wybrany miesiąc
Ktoś może pomóc ??
Nie bardzo wiem gdzie wejść, jestem mało gramotny w sprawach kadrowych
W raportach, gdzie jest "informacja roczna dla osoby ubezpieczonej", drukuje tylko wybrany miesiąc
Ktoś może pomóc ??
Ja skorzystałam z opcji: WYDRUKI-> ZAŚWIADCZENIE, wynagrodzenie za okres 01-12 2011, w miejscu UWAGI wpisując całą kwotę z rubryki:skł. zdrowotna
( najpierw na podglądzie sprawdziłam kwotę składki zdrowotnej i ręcznie wpisałam w miejscu Uwagi: składka zdrowotna za rok 2011 wynosi .....)
takie zaświadczenie wydałam pracownikom
pozdrawiam
( najpierw na podglądzie sprawdziłam kwotę składki zdrowotnej i ręcznie wpisałam w miejscu Uwagi: składka zdrowotna za rok 2011 wynosi .....)
pozdrawiam
Pozdrawiam Fal@
Tak powinno być dobrze.Fal@ pisze:Ja skorzystałam z opcji: WYDRUKI-> ZAŚWIADCZENIE, wynagrodzenie za okres 01-12 2011, w miejscu UWAGI wpisując całą kwotę z rubryki:skł. zdrowotna
pozdrawiam