nie przelicza list płac

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.
Załamana

nie przelicza list płac

Post autor: Załamana » czw, 25 maja 2006 14:11

Witam serdecznie
Niedawno zainstalowałam sobie R2płatnika wiec jestem poczatkująca. Wszystko wydaje sie zrozumiale ale tworzenie całego zaplecza obliczeń to nie lada trud (mowa o wszelkich definicjach). Czy jest ktoś w stanie krótko napisać jak zdefiniować zwykłą liste płac tzn jeden składnik wynagrodzenie zasadnicze 2000 zł - tak zeby w liscie płac przeliczył składki zus, podatek az do netta (do wypłaty)
Gość

Post autor: Gość » czw, 25 maja 2006 15:06

Witam, jeśli podczas pierwszego uruchomienia R2płatnika wybierzemy zestaw definicji "STANDARDOWY" w programie pojawią się standardowe definicje najczęściej stosowanych list płac.
Gość

Post autor: Gość » pt, 26 maja 2006 13:01

Najprawdopodobniej ma Pani zainstalowany program bez definicji. Proszę zaistalować program pomownie i wybrać standardowy zestaw definicji.
Załamana

Post autor: Załamana » wt, 30 maja 2006 15:51

:cry: Dziekuje za poświęcony czas. Po ponownym zainsalowaniu programu nic sie nie zmieniło. W zadnym kroku instalacji nie mialam pola do zaznaczenia "definicji stanadardowych" więc jak mialam je wybrac? Jeśli ktoś sie orientuje błagam pomożcie
Gość

Post autor: Gość » wt, 30 maja 2006 17:57

Proszę zadzwonić do serwisu Reset2, tel 71 372 44 84 i tam pomogą Pani poprawnie zainstalować program.
Oleńka

Post autor: Oleńka » śr, 07 czerwca 2006 15:59

:lol: Zadzwoniłam, bardzo pomogli. Wszystko działa, wszystko liczy. A jak pięknie i szybko eksportuje do platnika zusowskiego..... coś pięknego i niedrogo :D Specjalne podziękowania dla jednego bardzo miłego Pana z serwisu. Pozdrawiam cieplutko.
ODPOWIEDZ