Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.
-
Grażula
Po aktualizacji zmieniła się karta zasiłkowa, ale dla czego ? W poprzedniej karcie były informacja o wynagrodzeniach za czas choroby a teraz nie ma.
Mam propozycję, może w programie uwzględnić dwa rodzaje kart zasiłkowych tj. poprzednia ( odpowiadała mi) i nowa .
-
Gość
karta zasiłkowa nie uległa zmianie - informacje o wynagrodzeniu za czas choroby (płatnym przez zakład) są widoczne zawsze, natomiast w przypadku małych firm po 33 dniach zasiłek chorobowy nalicza i wypłaca ZUS - tak więc nie ma tam tych wszystkich informacji co przy wynagrodzeniu chorobowym
-
Grażula
autor: Grażula » pn, 21 sierpnia 2006 20:33
Wygląd karty zasiłkowej na ekranie nie zmienił się, ale na wydruku nie ma informacji o wypłaconych kwotach wynagrodzenia za czas choroby, chyba że ja mam coś nie tak ustawione ?
-
alex
wydruk karty zasiłkowej również nie uległ zmianie - ciągle jest kolumna z kwotą chorobowego i z ilością dni, za które zostało wypłacone - problem musi tkwić w czymś innym - proszę określić go bardziej szczegółowo albo wyjaśnić go telefonicznie