Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.
-
karola151
autor: karola151 » pt, 28 kwietnia 2017 11:44
Mam pracownika , który ma kilka potraceń komorniczych.W ewidencji potrąceń (nożyczki) mam wpisane alimenty 60% wynagrodzenia i kwota raty. Drugi komornik- potracenie komornicze 50% wynagrodzenia i zaznaczone "spr.naj.krajowa " Dotychczas wszystko działało. Doszedł trzeci komornik.Wpisuję wszystko to samo: kwota do spłaty, 50% wynagrodzenia , naj.krajowa zaznaczona.Robię listę płac i tylko ściaga mi alimenty i potracenia komornicze , te wcześniejsze.Tych nowo wpisanych nie ściaga. Gdzie robię błąd.Proszę o pomoc.
-
Renata
-
-
Kontakt:
autor: Renata » pt, 28 kwietnia 2017 13:10
Skoro to trzecie zajęcie z kolei jest niealimentacyjne, to może po prostu już więcej nic nie można potrącić, ponieważ system widzi, że zostaje mniej niż minimalna krajowa?
-
karola151
autor: karola151 » pt, 28 kwietnia 2017 13:23
Jeden komornik przejął wszystkie zajęcia.Każda sprawa ma swój numer i inny numer konta.Nie mogę wrzucić do jednego " worka" zajęć niealimentacyjnych. Czy nie można podzielić tego co zostało na dwa osobne potracenia?
-
Renata
-
-
Kontakt:
autor: Renata » pt, 28 kwietnia 2017 15:19
Proszę przy drugim z kolei zajęciu komorniczym, w polu Max., wpisać kwotę graniczną, ile program może - tytułem tego drugiego zajęcia komorniczego - maksymalnie zająć.