Wydruk PIT-11 na 4 stronach zamiast na 3
Wydruk PIT-11 na 4 stronach zamiast na 3
PIT-11 drukuje mi się 4 stronach zamiast na 3. Pomniejszyłam czcionkę ale to nic nie daje. Gdzie mogę ustawić, aby wydruk był na mniejszej ilości stron?
- KrystianSz
- Kontakt:
Re: Wydruk PIT-11 na 4 stronach zamiast na 3
Zgodnie ze wzorem PIT 11(25) ma 4 strony. https://www.podatki.gov.pl/media/5628/p ... 5_2019.pdf
Witam,
czy da się wydrukować zbiorczo z e-dziennika PITy dla podświetlonych pracowników? Chciałbym wydrukować PITy tylko dla zwolnionych pracowników, a sporo PITów było korygowanych ręcznie.
czy da się wydrukować zbiorczo z e-dziennika PITy dla podświetlonych pracowników? Chciałbym wydrukować PITy tylko dla zwolnionych pracowników, a sporo PITów było korygowanych ręcznie.
Witam jest taka możliwość, podświetlamy PITY w dzienniku następnie prawy klawisz myszy- Podświetlenia- Pokaż tylko podświetlone. W następnym kroku prawy klawisz myszy Seryjne e dokumenty i klikamy Drukuj PITY 11.
Pozdrawiam
super! dziękuję bardzo! a mam jeszcze jedno pytanie, czy w e-dzienniku można dodać kolumnę, który pracownik jest zwolniony? tak jak jest w oknie z listą pracowników?
- PatrykL
- Kontakt:
W oknie "dziennik" nie ma możliwości dodania kolumny "zwolniony". Dostępne kolumny są wylistowane w "ustawienia okna"/"kolumny tabeli", opcji wywoływanej z paska narzędzi.
Czy jest możliwość wykasowania wysłanych deklaracji. Nie można pobrać UPO z uwagi na błędy przy wysyłce np błędna kwota przychodu. Teraz chciałbym je wykasować aby nie przeszkadzały. Czy będzie dodana taka możliwość ?
Niestety nie ma możliwości wykasowania wysłanych e-deklaracji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam