jak wydrukować kwotę PIT4 za jakiś miesiąc ? jeden mc albo kilka ? ale nie deklaracje tylko jakiś raport ?
-
jak wydrukować kwotę PIT4 za jakiś miesiąc ? jeden mc albo kilka ? ale nie deklaracje tylko jakiś raport ?
i też kwoty ZUS razem z PIT4 i też ew oddzielnie na zestawieniu
i też kwoty ZUS razem z PIT4 i też ew oddzielnie na zestawieniu
Ostatnio zmieniony czw, 10 czerwca 2021 9:56 przez marcindominika, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: jak wydrukować kwotę PIT4 za jakiś miesiąc ? jeden mc albo kilka ? ale nie deklaracje tylko jakiś raport ?
Menu raporty\zestawienia płacowe\przychody PIT-4 i PIT-8A.
-
Re: jak wydrukować kwotę PIT4 za jakiś miesiąc ? jeden mc albo kilka ? ale nie deklaracje tylko jakiś raport ?
a kwoty ZUS razem z PIT4 i ew oddzielne zestawienie ?
W tym samym miejscu koszty lub podsumowanie zbiorcze? Jeżeli będzie wiadomo dokładniej i precyzyjnie co i do jakich celów jest potrzebne, to wówczas łatwiej będzie coś konkretniej zaproponować.marcindominika pisze: ↑czw, 10 czerwca 2021 9:57a kwoty ZUS razem z PIT4 i ew oddzielne zestawienie ?
-
a da się wydrukować dowód wpłaty PIT4 czy ZUS ?
ale bez numeru konta ?
klikam przelew na raport miesięczny zus ale oczekuje na numer konta którego ja nie chce podać tylko np ręcznie wpisać ?
żeby klientowi podać dowód wpłaty PIT4 i ZUS ale konta nie znam na jakie chce wpłacić sam sobie dopisze
ale bez numeru konta ?
klikam przelew na raport miesięczny zus ale oczekuje na numer konta którego ja nie chce podać tylko np ręcznie wpisać ?
żeby klientowi podać dowód wpłaty PIT4 i ZUS ale konta nie znam na jakie chce wpłacić sam sobie dopisze
Musi być wprowadzony numer rachunku aby móc normalnie wygenerować kompletne polecenie przelewu. Klient powinien podać po prostu niezbędne dane aby móc to zrobić tak jak należy.marcindominika pisze: ↑czw, 10 czerwca 2021 14:36a da się wydrukować dowód wpłaty PIT4 czy ZUS ?
ale bez numeru konta ?
-
PEKAO Dawna Centrala dla 195
27 1950 0001
nie ma takiego banku na liście jak mam go wprowadzić ?
żąda wybrania banku na liście niestety nie ma na tej liście tych banków z innymi kontami to samo
27 1950 0001
nie ma takiego banku na liście jak mam go wprowadzić ?
żąda wybrania banku na liście niestety nie ma na tej liście tych banków z innymi kontami to samo
Ostatnio zmieniony pt, 11 czerwca 2021 10:10 przez marcindominika, łącznie zmieniany 1 raz.
Okna -> biblioteki -> Banki
Może pan ręcznie wprowadzić bank lub przeprowadzić aktualizację biblioteki.
Może pan ręcznie wprowadzić bank lub przeprowadzić aktualizację biblioteki.