Błąd podczas zaciągania zwolnienia właściciela
-
Błąd podczas zaciągania zwolnienia właściciela
Kiedy na właścicielu firmy robię "Import kart zasiłkowych z PUE" bardzo często otrzymuję błąd z załącznika poniżej. Za każdym razem muszę ponownie uruchomić program. Zauważyłam, że dzieje się to głównie kiedy mam otwarte jednocześnie R2Płatnik oraz R2Księga i pracuję naprzemiennie na obu programach, ale nie mam pewności czy to jest jedyny warunek. Potrafi się to dziać po kilka razy w ciągu dnia. Czy istnieje jakieś rozwiązanie, które pozwoli mi uniknąć ciągłego zamykania jednego z programów?
- Załączniki
-
- Przechwytywanie.JPG (28.85 KiB) Przejrzano 6233 razy
- KrystianSz
- Kontakt:
Re: Błąd podczas zaciągania zwolnienia właściciela
Dzień dobry, czy jest u Państwa włączona integracja R2Płatnika i R2Księgi?
-
Dzień dobry, nie, programy nie mają włączonej integracji. Na moją pamięć kiedyś miały, ale to wyłączyliśmy.
Jeśli da się taki efekt uzyskać na zawołanie, to proszę o telefoniczny kontakt z serwisem i wówczas postaramy się temu przyjrzeć.Paulina404 pisze: ↑pt, 01 kwietnia 2022 10:39Kiedy na właścicielu firmy robię "Import kart zasiłkowych z PUE" bardzo często otrzymuję błąd z załącznika poniżej. Za każdym razem muszę ponownie uruchomić program. Zauważyłam, że dzieje się to głównie kiedy mam otwarte jednocześnie R2Płatnik oraz R2Księga i pracuję naprzemiennie na obu programach, ale nie mam pewności czy to jest jedyny warunek. Potrafi się to dziać po kilka razy w ciągu dnia. Czy istnieje jakieś rozwiązanie, które pozwoli mi uniknąć ciągłego zamykania jednego z programów?