Witam,
potrzebuję zapisać w pdf lub wydrukować seryjnie miesięczne karty pracy z opisem za konkretny miesiąc. Uzupełniając działy od.. do... wskakuje mi też dział "pracownicy zwolnieni" i tworzy karty również dla nich. Jak to zmienić?
Przy wybraniu grupy administracja - pokazuje pracowników z tej grupy,zapisuję jako pdf i zapisuje każdego pracownika w osobnym dokumencie. Czy jest jakieś rozwiązanie na to? Chcę, aby wszyscy byli w 1 dokumencie.
Ustawiam krawędzie czarne w tabelce, na ekranie wyskakują, przy utworzeniu pdfa nie ma krawędzi, przy drukowaniu z kolei są. W czym jest tutaj problem?
Raport-miesięczna karta pracy
Re: Raport-miesięczna karta pracy
Dzień dobry.
Mogą na to wpływać ustawienia w Wstawienia/Środowisko/Wydruki i Właściwości w podglądzie wydruku.
Pozdrawiam,
W naszym programie hierarchia działów jest zgodna z widokiem w "Okna/Działy". Pracownicy zwolnieni powinni być ostatnim działem, a przy wyborze "Do" wybieramy przedostatnią pozycję z listy.Kinga1990 pisze:Uzupełniając działy od.. do... wskakuje mi też dział "pracownicy zwolnieni" i tworzy karty również dla nich. Jak to zmienić?
Proszę wybrać "Drukuj wszystko", następnie wybrać drukarkę: Microsoft Print to PDF / (lub pokrewne) i określić gdzie ma się zapisać.Kinga1990 pisze:Przy wybraniu grupy administracja - pokazuje pracowników z tej grupy,zapisuję jako pdf i zapisuje każdego pracownika w osobnym dokumencie. Czy jest jakieś rozwiązanie na to? Chcę, aby wszyscy byli w 1 dokumencie.
Kinga1990 pisze:Ustawiam krawędzie czarne w tabelce, na ekranie wyskakują, przy utworzeniu pdfa nie ma krawędzi, przy drukowaniu z kolei są. W czym jest tutaj problem?
Mogą na to wpływać ustawienia w Wstawienia/Środowisko/Wydruki i Właściwości w podglądzie wydruku.
Pozdrawiam,