Umorzenie egzekucji komorniczej
Umorzenie egzekucji komorniczej
Mam pracownika , któremu komornik umorzył egzekucję. Potracenia komornicze wpisuję w ikonce z "nożyczkami". Mam problem. Dodałam zielonym plusikiem nowy wpis i w kolumnie 'K" wpisałam X a w kolumnie "KWOTA" wpisałam saldo , które zostało do spłacenia. Nie zeruje mi salda.
Zrobiłam też druga wersję ,że w kolumnie "DATA ZAPŁATY" wpisałam datę i kwotę w kolumnie "KWOTA" a w kolumnie "Z" nie wstawia się X i też nie zeruje salda.
Co mam zrobić?
Zrobiłam też druga wersję ,że w kolumnie "DATA ZAPŁATY" wpisałam datę i kwotę w kolumnie "KWOTA" a w kolumnie "Z" nie wstawia się X i też nie zeruje salda.
Co mam zrobić?
Re: Umorzenie egzekucji komorniczej
Proszę wyjść z tej ewidencji, wejść z powrotem, wpisać x w kolumnie "Z", wpisać kwotę i zatwierdzić przyciskiem OK. Wtedy saldo powinno zmaleć.karola151 pisze: ↑pt, 20 września 2019 9:56Mam pracownika , któremu komornik umorzył egzekucję. Potracenia komornicze wpisuję w ikonce z "nożyczkami". Mam problem. Dodałam zielonym plusikiem nowy wpis i w kolumnie 'K" wpisałam X a w kolumnie "KWOTA" wpisałam saldo , które zostało do spłacenia. Nie zeruje mi salda.
Co mam zrobić?
Nie działa.
W kolumnie" Z" nie mogę nic wpisać.