PIT-11 pracownik do 26 r.ż.
PIT-11 pracownik do 26 r.ż.
Dzień dobry,
dlaczego przy generowaniu PIT-11 dla pracowników poniżej 26 roku życia w pozycji 29 (przychód) mam wartość 0,01 bądź -0,01. W jaki sposób ją usunąć?
Pozdrawiam
dlaczego przy generowaniu PIT-11 dla pracowników poniżej 26 roku życia w pozycji 29 (przychód) mam wartość 0,01 bądź -0,01. W jaki sposób ją usunąć?
Pozdrawiam
- KrystianSz
- Kontakt:
Re: PIT-11 pracownik do 26 r.ż.
Czy były robione jakieś korekty dla tej osoby?
Nie, dotyczy to wszystkich osób poniżej 26 r.ż., które są u nas zatrudnione,
- maciejg
- Kontakt:
Witam,
można edytować PIT w dzienniku ręcznie. Jeśli jednak mamy ustalić przyczynę konieczny byłby kontakt telefoniczny z działem technicznym.
można edytować PIT w dzienniku ręcznie. Jeśli jednak mamy ustalić przyczynę konieczny byłby kontakt telefoniczny z działem technicznym.
Dzień dobry,
kontakt telefoniczny z działem technicznym nie przyniósł rozwiązania problemu, proszę zatem o informację czy zostanie wprowadzona aktualizacja czy mam poprawiać ręcznie PITy w dzienniku?
kontakt telefoniczny z działem technicznym nie przyniósł rozwiązania problemu, proszę zatem o informację czy zostanie wprowadzona aktualizacja czy mam poprawiać ręcznie PITy w dzienniku?
-
Witam serdecznie,
Mam problem z wygenerowaniem pit 11 dla pracownika poniżej 26r.ż. A mianowicie. po wejściu w Raporty - Roczne rozliczenie PIT - Informacja o dochodach PIT -11 i wygenerowaniu do e- Deklaracje do dziennik. brak jest pliku w dziennik oraz gdy wycisnę, ok przy generowaniu PIT 11 dla pracownika jest biała strona ( brak formularzu). Co robię, nie tak, Bardzo proszę o pomoc. WERSJA PROGRAMU 10.00.65. Wszystkie dane adresowe u pracownika wraz z urzędem skarbowym są zaznaczone.
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
Mam problem z wygenerowaniem pit 11 dla pracownika poniżej 26r.ż. A mianowicie. po wejściu w Raporty - Roczne rozliczenie PIT - Informacja o dochodach PIT -11 i wygenerowaniu do e- Deklaracje do dziennik. brak jest pliku w dziennik oraz gdy wycisnę, ok przy generowaniu PIT 11 dla pracownika jest biała strona ( brak formularzu). Co robię, nie tak, Bardzo proszę o pomoc. WERSJA PROGRAMU 10.00.65. Wszystkie dane adresowe u pracownika wraz z urzędem skarbowym są zaznaczone.
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
-
Witam serdecznie,
Czy umie mi ktoś udzielić informacji co mam zrobić aby wygenerować PIT 11dla pracownika poniżej 26 r. ż.
Czy umie mi ktoś udzielić informacji co mam zrobić aby wygenerować PIT 11dla pracownika poniżej 26 r. ż.
Tak jak dla każdegoHQRS SP. Z O.O. pisze: ↑śr, 27 stycznia 2021 11:31Witam serdecznie,
Pracownik - ikona drukarki- roczne rozliczenie PIT - Informacja o dochodach PIT-11
-
Witam, tak jak pisałam powyżej mam pustą stronne, nie generuje mi się pit 11.
-
A czy wydruk do PDF również zapisuje się pusty? Zdarzają mi się takie sytuacje, kiedy w oknie pokazuje się pusta strona, ale po wygenerowaniu pliku PDF, dane pokazują się normalnie...HQRS SP. Z O.O. pisze: ↑śr, 27 stycznia 2021 14:19Witam, tak jak pisałam powyżej mam pustą stronne, nie generuje mi się pit 11.
-
Witam, W pdf jest , tylko zastanawiam się czemu tak się robi. Dziękuje bardzo za pomoc