Aktualizacja z 24.05.2021
Aktualizacja z 24.05.2021
Po aktualizacji z 24.05.2021 pojawiła się informacja o wprowadzonych zmianach : " we wnioskach kart pracy makiety(....)" . Gdzie mam znaleźć wnioski kart pracy? Nie bardzo wiem, jak korzystać z wprowadzonych zmian. Proszę o wyjaśnienie.
Re: Aktualizacja z 24.05.2021
W miesięcznej karcie pracy jest ewidencja Wnioski, które pracownik może złożyć o: nadgodziny, wykorzystanie czasu wolnego za pracę w nadgodzinach, o odpracowanie wyjścia prywatnego itp. Ewidencja ta jest dostępna w wersji R2PłatnikPRO, po włączeniu Pokaż wnioski w parametrach firmy (zakładka Karty pracy).
- Załączniki
-
- Bez tytułu.png (130.48 KiB) Przejrzano 5996 razy
Dzień dobry,
ja posiadam wersję PRO ale po aktualizacji nie mam funkcji ewidencji wniosków. Co powinnam wzrobić?
ja posiadam wersję PRO ale po aktualizacji nie mam funkcji ewidencji wniosków. Co powinnam wzrobić?
- maciejg
- Kontakt:
Witam,
proszę wejść w : zbiory>wybór firmy>pozycja>Parametry>Karty pracy>Ustawienia podstawowe
Tu jest opcja aby włączyć wnioski
proszę wejść w : zbiory>wybór firmy>pozycja>Parametry>Karty pracy>Ustawienia podstawowe
Tu jest opcja aby włączyć wnioski
SUPER, już znalazłam:) A teraz czy jest opcja, żeby Pracownik złożył wniosek o pracę zdalną przez moduł www od razu na dłuższy czas a nie na każdy dzień oddzielnie oraz, żeby te wnioski ( o pracę zdalną, wyjście prywatne itd) były także z automatu wysyłane mailem do Przełożonego, żeby mógł zatwierdzić bądź odrzucić?
- KrystianSz
- Kontakt:
W najnowszej aktualizacji portalu jest taka możliwośćCOPK pisze: ↑czw, 27 maja 2021 13:43SUPER, już znalazłam:) A teraz czy jest opcja, żeby Pracownik złożył wniosek o pracę zdalną przez moduł www od razu na dłuższy czas a nie na każdy dzień oddzielnie oraz, żeby te wnioski ( o pracę zdalną, wyjście prywatne itd) były także z automatu wysyłane mailem do Przełożonego, żeby mógł zatwierdzić bądź odrzucić?
Dzień dobry,
jak ustawić, żeby pracownicy nie musieli wypisywać wniosków o pracę zdalną na każdy dzień oddzielnie oraz żeby automatycznie była wysyłana informacja do przełożonego, że taki wniosek został złożony i z pozycji maila był akceptowany lub odrzucony?
jak ustawić, żeby pracownicy nie musieli wypisywać wniosków o pracę zdalną na każdy dzień oddzielnie oraz żeby automatycznie była wysyłana informacja do przełożonego, że taki wniosek został złożony i z pozycji maila był akceptowany lub odrzucony?
Wersja 10 PRO umożliwia pracownikom wprowadzanie do ewidencji pracy zdalnej wpisów od razu na dłuższy okres (podajemy datę od i do). Jeżeli w programie wprowadzimy obieg dokumentów dla pracy zdalnej (menu ustawienia/obieg dokumentów/PPMyszy i wstaw obieg pracy zdalnej), to po wprowadzeniu przez pracownika z poziomu www takiego wpisu, u kierownika pojawi się wiadomość i link do kliknięcia TAK aby zatwierdzić oraz NIE jeśli kierownik życzy sobie odrzucić taki wniosek. Do pracownika jest wysyłana automatycznie wiadomość o zatwierdzeniu lub odrzuceniu.