widok po aktualizacji
widok po aktualizacji
Po dzisiejszej aktualizacji programu w oknie "umowy o pracę" rozjechało się trochę - nie widać pierwszego pola: płaca zasadnicza-wartość zadana-wartość wyliczona.
Re: widok po aktualizacji
Witam,
W Ustawienia -> Środowisko-> Interfejs zmieniamy rozmiar czcionki na 8 i restartujemy program. Sprawdzamy okno Umowy , następnie znowu Ustawienia -> Środowisko-> Interfejs ustawiamy poprzedni rozmiar czcionki - restart programu i problem znika.
W Ustawienia -> Środowisko-> Interfejs zmieniamy rozmiar czcionki na 8 i restartujemy program. Sprawdzamy okno Umowy , następnie znowu Ustawienia -> Środowisko-> Interfejs ustawiamy poprzedni rozmiar czcionki - restart programu i problem znika.
Zrobiłam dokładnie, jak Pan napisał. Przy rozmiarze czcionki 8 problemu nie ma, po przywróceniu nr 9 - jest taki sam widok (w załączeniu). Bardzo proszę o poprawienie.
- Załączniki
-
- Schowek-1.jpg (23.54 KiB) Przejrzano 6099 razy
Dzień dobry,
błąd został już wysłany do poprawy. Do momentu pojawienia się aktualizacji proszę używać czcionki 8.
Pozdrawiam
błąd został już wysłany do poprawy. Do momentu pojawienia się aktualizacji proszę używać czcionki 8.
Pozdrawiam
Dziękuję
To kiedy ta aktualizacja? Bo minął już miesiąc z górką. Bardzo proszę o poprawienie problemu, o którym pisałam w lipcu.
U mnie nie jest. Wykonałam ponownie czynności jak w instrukcji powyżej i niestety - bez zmian. Bardzo proszę o pomoc, bo borykam się z problemem od lipca.
Przy czcionce nr 9 mam ucięte pole 'płaca zasadnicza' (jak w screenie powyżej). To naprawdę jest tak trudne, że na poprawkę trzeba czekać niemal 2 miesiące?
Przy czcionce nr 9 mam ucięte pole 'płaca zasadnicza' (jak w screenie powyżej). To naprawdę jest tak trudne, że na poprawkę trzeba czekać niemal 2 miesiące?
Jeszcze raz - czy mogę prosić o spowodowanie, by można było używać czcionki większej niż 8?
Dziękuję.