Odprawa z tyt. służby wojskowej
Jakie dane mam wprowadzić i w jakich pozycjach, aby program naliczył mi odprawę z tytułu powołania do zasadniczej służby wojskowej. Już wprowadziłam "odprawę" do definicji listy płac, ale niesteyy nie wiem co dalej mam zrobić?
Odprawa ta jest w wysokości dwutygodniowego wynagrodzenia obliczonego wg zasad określonych dla ustalania ekwiwalentu za urlop.
Rzeczywiście wprowadziłam odprawę (jaką znalazłam w składnikach wynagrodzenia znajdujących się w programie) do definicji listy plac ale niestety nie wiem czy jest to ta z tyt. służby wojskowej. Niestety nie mogę również tego sprawdzić, bo nie wiem jakie dane i w jakich pozycjach wprowadzić by program sam mi obliczył wysokość tej odprawy. W ostateczności zostaje mi ręczne wprowadzenie samodzielnie wyliczonej kwoty.
Rzeczywiście wprowadziłam odprawę (jaką znalazłam w składnikach wynagrodzenia znajdujących się w programie) do definicji listy plac ale niestety nie wiem czy jest to ta z tyt. służby wojskowej. Niestety nie mogę również tego sprawdzić, bo nie wiem jakie dane i w jakich pozycjach wprowadzić by program sam mi obliczył wysokość tej odprawy. W ostateczności zostaje mi ręczne wprowadzenie samodzielnie wyliczonej kwoty.
-
chemi_plon
- Kontakt:
-
chemi_plon
- Kontakt: