karta zasiłkowa, podst. chorobowego

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.
pavilion

karta zasiłkowa, podst. chorobowego

Post autor: pavilion » czw, 18 lutego 2010 9:56

Witam!
bardzo prosze o pomoc... pracownik przyniosl mi zwolnienie i chcac naliczyc mu wynagrodzenie chorobowe wypelnilam karte zasilkowa ale w zakldace podstawa wymiaru zasilku wyszly jakies nie wiadomo skad naliczenia... otoz w kolumnie podst chorob wyszlo mi ok 360zl a jego faktyczna podstawa to ok 2500tys.
mam tak za kazdy miesiac za jaki byla naliczana lista plac w tym programie [od pazdziernika 2009] wczesniejsze miesiace [do wrzesnia wlacznie] wprowadzilam poprzez bilans otwarcia.

moze mi ktos podpowiedziec skad takie wyliczenia? i jak to ewentualnie naprawic?

bede bardzo wdzieczna, bo oczywiscie moze recznie naliczyc ale chyba nie o to chodzi jak sie ma program, prawda? ;)
pavilion

Post autor: pavilion » czw, 18 lutego 2010 12:56

halo halo? czy jest tutaj ktos kto umie mi na to pytanie odpowiedziec? :(
Awatar użytkownika
Monika

Kontakt:

Post autor: Monika » czw, 18 lutego 2010 13:22

Sprawdź co masz ustawione do chorobowego w składniku ,np. w przypadku płacy zasadniczej powinno być z angażu.
pavilion

Post autor: pavilion » czw, 18 lutego 2010 14:05

ok nie wazne! juz pani z pomocy technicznej mi pomogla za co Jej baaaardzo dziekuje!!!! :D :D :D
pavilion

Post autor: pavilion » czw, 18 lutego 2010 14:13

Monika Tobie tez dziekuje :)

przede wszystki wlasnie tak jak proponowalas musialam zmienic ustawienia w placy zasdaniczej ze z angazu i jeszczo o urlop chodzilo ;)
cale szczescie wszystko teraz pieknie liczy :D
Awatar użytkownika
Renata

Kontakt:

Post autor: Renata » czw, 18 lutego 2010 14:46

Dziękujemy Pani za miłe słowa i pozdrawiamy :D
ODPOWIEDZ