Witam.
Mam taki problem. Wprowadziłem składkę wypadkową dla 1 firmy w wysokości 1,67%, oraz ustawiłem definicje składników wynagrodzenia.
Po wprowadzeniu danych, przeszedłem do 2 firmy i ustawiłem składkę wypadkową 1,20%, oraz ustawiłem definicje składników wynagrodzenia.
Gdy powróciłem do 1 firmy, okazało się, że w parametrach składka wypadkowa została z tej drugiej czyli 1,20%, tak samo wszystko się pozmieniało w definicji składników wynagrodzenia z pierwszej firmy. Czy nie da się jakoś ustawić na stałe tego wszystkiego i przypisać na stałe definicji i parametrów dla każdej z firm???
Składka wypadkowa
Parametry naliczania są funkcją globalną , jeśli mamy kilka firm w programie i każda ma inny % składki wypadkowej wówczas korzystamy z parametrów firmy (Zbiory-Wybór firmy-Parametry-Naliczanie).
Jeśli idzie o odrębne definicje składników dla poszczególnych firm to funkcja ta jest dostępna TYLKO w wersji R2PłatnikPRO.
Jeśli idzie o odrębne definicje składników dla poszczególnych firm to funkcja ta jest dostępna TYLKO w wersji R2PłatnikPRO.