problem z archiwizacją
problem z archiwizacją
Witam,
od jakiegoś czasu borykam się z problemem archiwizacji. Zarówno przy R2faktury jak i R2księga. W momencie gdy chcę archiwizować, któryś z tych programów to "wiesza" się archiwizacja przy ok. 62% w momencie gdy dochodzi do plików ....spx. Czemu tak się dzieje? jak mogę to naprawić? proszę o pomoc...
od jakiegoś czasu borykam się z problemem archiwizacji. Zarówno przy R2faktury jak i R2księga. W momencie gdy chcę archiwizować, któryś z tych programów to "wiesza" się archiwizacja przy ok. 62% w momencie gdy dochodzi do plików ....spx. Czemu tak się dzieje? jak mogę to naprawić? proszę o pomoc...
Można jeszcze spróbować optymalnie ustawić bazę, po szczegóły odsyłam do tematu "Jak przyspieszyć działanie programu - ustawienia bazy danych".
---------------------------------------------------------------------------------
Zapraszamy do Społeczności Symfonii.
Zachęcamy do dzielenia się wiedzą i zadawania pytań w obszarze migracji z programów linii R2firma.
Krótkie wyjaśnienie czym jest Społeczność i jak z niej korzystać.
Zapraszamy do Społeczności Symfonii.
Zachęcamy do dzielenia się wiedzą i zadawania pytań w obszarze migracji z programów linii R2firma.
Krótkie wyjaśnienie czym jest Społeczność i jak z niej korzystać.