Sortowanie
Sortowanie
Witam
Prosze o informacje czy mozna dowolnie sortowac kolumny w tabelach. Jesli tak to wjaki sposób - konkretnie chodzi mi o możliwość sortowania według Konta odbiorcy. Jesli takiej możliwości nie ma to czy wkolejnej aktualizacji jest mozliwość dodania m.in takiego sortowania, a najlepiej według dolnej kolumny (poprzez kliknięcie na jej nazwie)?
Prosze o informacje czy mozna dowolnie sortowac kolumny w tabelach. Jesli tak to wjaki sposób - konkretnie chodzi mi o możliwość sortowania według Konta odbiorcy. Jesli takiej możliwości nie ma to czy wkolejnej aktualizacji jest mozliwość dodania m.in takiego sortowania, a najlepiej według dolnej kolumny (poprzez kliknięcie na jej nazwie)?
--
Z pozdrowieniem
MS
Z pozdrowieniem
MS
Kolumny po których możemy sortować widok w oknie, dostępne są pod F4 (właściwości).
Zachęcamy do przejścia na wersję 7 programu R2Faktury - oprócz zwiększonego zakresu sortowania oferuje ona naszym Użytkownikom jeszcze sporo innych udogodnień
Wersja 7 programu R2Faktury do pobrania tutaj
Zachęcamy do przejścia na wersję 7 programu R2Faktury - oprócz zwiększonego zakresu sortowania oferuje ona naszym Użytkownikom jeszcze sporo innych udogodnień
Wersja 7 programu R2Faktury do pobrania tutaj
zmiana wersji
Witam
Mogę sobie tak zmienić wersję programu z 6 na 7 bez żadnych opłat?! Jak wykonać przeniesienie danych do wersji 7?
Mogę sobie tak zmienić wersję programu z 6 na 7 bez żadnych opłat?! Jak wykonać przeniesienie danych do wersji 7?
--
Z pozdrowieniem
MS
Z pozdrowieniem
MS
Zainstalowałem wersję 7 i przeniosłem dane, ale większej różnicy nie widzę, dalej nie mogę sortować po nazwie kolumny w efekcie czego dalej nie jest tak jakbym chciał. Mnie interesuje sortowanie w obrębie typu dokumentu. Mam kilka typu dokumentów które są inaczej numerowane itp.
--
Z pozdrowieniem
MS
Z pozdrowieniem
MS
Udało mi się przejść na wersję 7, nie mogę jednak przenieść danych z poprzedniej wersji. Czy przeniesienie danych zawsze jest możliwe?hadassa pisze:Przejście na wersję 7, jest w ramach ważnego abonamentu.
Po zainstalowaniu robi się konwersję z wersji 6.
Zbiory -> Narzędzia -> Konwersja danych z wersji 6.08