Witam Lwie, pewnie że możemy sobie podyskutować na forum, czemu nie.
Cały czas nie rozumiem na czym polega ten problem z dowodami wewnętrznymi. Czy w ewidencji dowodów jest kilka dowodów z tym samym numerem? Jeśli tak to jest to jakiś nieznany nam błąd w programie...
A może nie wszystkie dowody są wpisane do ewidencji. W ewidencji pojawiają się automatycznie DW z kosztami pojazdów i amortyzacją. Wszelkie inne można tam wpisać ręcznie. I dopiero po wpisaniu do ewidencji należy je zaksięgować, oczywiście automatycznie, do księgi.
Pozdrawiam.
Kilka drobnych uwag
Chyba niepotrzebnie zbałamuciłem Twój cenny czas, Max.
Dzięki za odpowiedź. Już wszystko jest jasne. Trochę wyskoczyłem przed orkiestrę.
Ale... dałoby się zrobić, żeby po wejściu w ewidencję dowodów wewnętrznych, widoczne były wszystkie dotychczasowe dowody (od początku roku)? Oczywiście, że nie jest to konieczne, ale... różne są upodobania i przyzwyczajenia ludzkie.
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź. Już wszystko jest jasne. Trochę wyskoczyłem przed orkiestrę.
Ale... dałoby się zrobić, żeby po wejściu w ewidencję dowodów wewnętrznych, widoczne były wszystkie dotychczasowe dowody (od początku roku)? Oczywiście, że nie jest to konieczne, ale... różne są upodobania i przyzwyczajenia ludzkie.
Pozdrawiam