Edzia pisze:Od zawsze nasz program rozlicza właścicieli, którzy dodatkowo nie rozliczają się z pracownikami. Natomiast przelewy dla spółek będzie można generować z płatnika ZUS od kwietnia 2018.
Z Pani odpowiedzi wynika, że nie przewidujecie wprowadzenia w R2fk miejsca na wpisanie NRS dla spółek. Przyznam szczerze, że trochę tego nie rozumiem. Wiem, że przelewy będzie można generować z Płatnika ZUS, ale korzystanie z tak wielu programów i pamiętanie o tym, co w którym można wygenerować przyprawia o zawrót głowy. Ja osobiście nie korzystam z przelewów w Płatniku, ponieważ ciężko je wyeksportować do pdf (w chwili obecnej nie ma nawet opcji tworzenia przelewów), więc w Waszym programie tworzę wszystkie przelewy (podatki, ZUS) i czasami wysyłam do klienta w jednym pliku pdf.
Sugestia nie była złośliwa. Proszę zwrócić uwagę, że nowych funkcji w programie ciągle przybywa i nawet dla mnie, użytkującej wasz program od 2011 r. poruszanie się w nim zaczyna sprawiać problemy, bo zdarza się, że muszę szukać podstawowych informacji w różnych miejscach programu.
Niektóre ikony funkcjonalne są tak schowane, że trudno je odnaleźć, a powinny być pod ręką, bo często się z nich korzysta.