błąd w planie pracy

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.
Kasia

błąd w planie pracy

Post autor: Kasia » śr, 01 lutego 2017 15:16

Witam
Mam problem z kopiowaniem planów pracy. Mamy podział planów pracy na kilka zespołów i co miesiąc kopiowałam plan z zeszłego miesiąca, zmieniałam tylko na bieżący miesiąc i miałam listę tych samych pracowników. Teraz jak próbuję skopiować plan np. administracji za XII 2016 i zmieniam tylko miesiąc którego ma dotyczyć plan na I.2017 to wyskakuje mi błąd, że plan pracy już istnieje. Mimo, że go nie ma. Dopiero kiedy zmienię nazwę planu z np. administracja na administracja 2 to plan pracy się zapisuje. Wcześniej tak nie było. Dzwoniłam do działu technicznego i powiedziano mi, że jest to wina ustawień naszego programu. Korzystam jednak z Waszego programu w dwóch firmach (osobne licencje, osobne komputery) i zarówno w jednym jak i w drugim wyskakuje mi ten sam błąd.
Bardzo proszę o sprawdzenie o co może chodzić.
Pozdrawiam
Kasia
Awatar użytkownika
Renata

Kontakt:

Post autor: Renata » czw, 02 lutego 2017 16:52

Proszę o kontakt z serwisem. Prawdopodobnie trzeba będzie pobrać u Pani pakiet aktualizacji, które są dostępne jedynie w trybie serwisowym.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ